Het invullen van de Expression of Interest

Dit jaar wordt de Expression of Interest via een online formulier ingediend. Het formulier is opgedeeld in een aantal overzichtelijke stappen die u tussentijds kunt opslaan. Alvorens u het formulier kunt invullen dient u zich eenmalig te registreren. Met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u daarna inloggen en bereikt u het formulier.

Tip: bekijk voordat u het formulier invult de verschillende stappen zodat u de benodigde informatie alvast kunt verzamelen.

Het navigeren tussen de verschillende stappen doet u via de turquoise knop ‘volgende’. Wilt u tussentijds opslaan, gebruik dan de blauwe knop ‘opslaan’. Wanneer u de gegevens heeft opgeslagen, logt u uit.

Belangrijk: gebruik de blauwe knop ‘opslaan’ aan het einde van een sessie, nadat u de gegevens heeft opgeslagen kunt u niet verder in de huidige sessie en dient u eerst uit te loggen en opnieuw in te loggen.

Wanneer u verder wilt gaan, logt u opnieuw in en ziet u boven in de pagina de mogelijkheid om de opgeslagen data te laden (zie onderstaande figuur).

U kunt uiteraard ook binnen één sessie het gehele formulier invullen.

Wanneer u bij de stap ‘verzenden’ bent aangekomen en op de knop ‘verstuur’ klikt is uw indiening definitief. Mocht u onverhoopt nog iets willen aanpassen, dan kan dit wanneer u de gegevens tussentijds heeft opgeslagen.

Na indiening ontvangt de hoofdaanvrager een bevestiging per e-mail.

De deadline voor indieningen is dinsdag 18 mei, 14:00 uur CEST.

Voor vragen kunt u een e-mail sturen aan hitmat@hollandhightech.nl.

Veel succes!